Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Dr. Mihai Craiu, despre astm: „Îl trăiesc pe propria piele”

Viața Medicală
Dorina Novac vineri, 17 iulie 2020, ora 10:35

Medicul pediatru Mihai Craiu a explicat într-o postare video, pe pagina pe care o administrează, „Spitalul Virtual pentru Copii”, cum se utilizează corect inhalatoarele pentru astm.

Conf. dr. Mihai Craiu, medic primar pediatrie în cadrul Institutului Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului „Alessandrescu-Rusescu” a scris într-o postare pe Facebook despre așteptările pacienților, precizând că este doar un simplu medic ce face absolut tot ce este omenește posibil – să se informeze corect, în aria lui de competență.

dr. Mihai Craiu
Dr. Mihai Craiu / Facebook

 

„Din ce în ce mai des un gând întunecat mă bântuie. Ca medic în România... Oare voi putea transmite pacienților mei la următoarea întâlnire ce ar trebui să afle? Mulți au impresia că știu ei mai bine, alții pur și simplu au așteptări nerezonabile (DA stimați pacienți, nu cunosc TOATĂ stiința medicală din lume. Sunt un simplu medic, ce face absolut tot ce este omenește posibil, să se informeze corect, în aria lui de competență!!) și unii sunt doar ... din alt film”, a scris dr. Mihai Craiu.

Acesta a vorbit și despre astm și a explicat, într-un filmuleț video, cum se utilizează corect un Turbuhaler.

„Despre astm chiar pot să vă spun câte ceva. Il trăiesc pe propria piele, îl știu din familie și de la spital. Deci ascultați atent. Și priviți cum se utilizează corect un Turbuhaler”, a adăugat medicul.

Postarea video poate fi văzută pe pagina de Facebook intitulată „Spitalul Virtual pentru Copii”.

Etichete: dr. Mihai Craiu astm Turbuhaler inhalatoare

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.