Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Dr. Mihai Craiu, desemnat „Medicul Anului”

Viața Medicală
Florentina Ionescu vineri, 25 septembrie 2020, ora 17:08

Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului „Alessandrescu-Rusescu” a anunțat că dr. Mihai Craiu, medic primar în cadrul acestei unități, a primit trofeul „Medicul Anului”.

Anunțul a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a Institutului, alături de câteva fotografii cu diploma obținută de medicul primar Mihai Craiu, precum și cu trofeul.

mihai craiu premiat

„Aseară, în cadrul Galei Romanian Healthcare Awards, conferențiar doctor Mihai Craiu, medic primar în cadrul INSMC « Alessandrescu-Rusescu», a câștigat trofeul «Medicul Anului»! Felicitări, domnule doctor! Este încă o dovadă a faptului că dedicarea și implicarea dumneavoastră sunt apreciate și că Spitalul Virtual pentru Copii  este o unealtă minunată pentru obiectivul propus- copii sănătoși și părinți informați! Suntem mândri că facem echipă și vă mulțumim!”, au scris reprezentanții INSMC pe pagina de socializare.

Totodată, aceștia au explicat și cât de important este acest eveniment. Romanian Healthcare Awards este o amplă competiție cu juriu internațional dedicată medicilor, echipelor medicale și spitalelor din România. Este totodată un eveniment de recunoaștere a inovației și a excelenței din domeniul sănătății.

mihai craiu premiat3

Sursa foto: www.facebook.com/insmcalessandrescurusescu

Etichete: dr. Mihai Craiu Mihai Craiu medic pediatru INSMC Alessandrescu-Rusescu Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.