Newsflash
Știri

Dr. Iulian Călin este noul director medical al centrului ARES din Spitalul Monza

de Dorina Novac - aug. 16 2022
Dr. Iulian Călin este noul director medical al centrului ARES din Spitalul Monza

Centrul de cardiologie intervențională ARES din Spitalul Monza are, din luna august, un nou director medical. Dr. Iulian Călin va coordona activitatea echipei medicale atât în zona de ambulatoriu cât și pe secția de cardiologie din spital.

Centrul ARES Monza este cel mai important centru al Grupului ARES, cu trei săli de angiografie și o cazuistică extrem de diversă și complexă.

dr. Iulian Calin

„De-a lungul anilor, aici au fost realizate cele mai multe intervenții și proceduri medicale în premieră națională, echipa medicală tratând cu succes toate patologiile cardiovasculare, de la afecțiuni coronariene, până la boli structurale și afecțiuni aritmologice ale inimii. În cadrul acestui centru au loc, de asemenea, proceduri hibrid realizate în strânsă colaborare cu departamentul de chirurgie cardivasculară din Spitalul Monza”, se arată într-un comunicat.

Citește și: Diagnosticarea și tratarea cancerului oral, la Enayati Medical City

Dr. Iulian Călin, medic primar cardiolog, profesează în ARES încă din perioada rezidențiatului, din anul 2015, și este unul dintre medicii care s-au format în cadrul ARES, lucrând îndeaproape cu dr. Dan Deleanu, dr. Marin Postu și echipa medicală ARES.

Are o bogată experiență profesională, care include proceduri structurale minim invazive, precum Mitraclip și TAVI, revascularizări complexe coronariene și periferice, precum și tratamentul minim invaziv al malformațiilor cardiace congenitale. În calitate de director medical, dr. Iulian Călin își va continua activitatea profesională atât la sală, cât și în ambulatoriul de cardiologie ARES, unde primește pacienții la consultație.

„Am acceptat cu optimism această provocare, pentru că voi lucra cu o echipă tânără, unită și hotărâtă să demonstreze că medicina în România se poate face la cele mai înalte standarde. ARES este locul unde am crescut profesional și am avut ocazia să tratez patologii complexe. Îmi doresc să menținem și să creștem acest climat profesional, să ridicăm constant calitatea serviciilor și procedurilor pe care le oferim pacienților, să continuăm să inovăm acolo unde pacienții noștri au nevoie de soluții în premieră” a declarat dr. Iulian Călin, directorul medical ARES Monza.

Dr. Călin va coordona o echipă de specialști cu pregătire atât în țară cât și în străinătate.

Din echipa ARES Monza fac parte peste 20 de medici cardiologi intervenționiști și clinicieni cu experiență și competențe în cardiologie intervențională, aritmologie și electrofiziologie, ecografie tranesofagiană și doppler.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe