Autentificare

Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta

Căutare:

Căutare:

Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Dr. Cornelia Banciu-Odell vine la briefingul MedicHub de vineri, 26 iunie

Viața Medicală
Florentina Ionescu miercuri, 24 iunie 2020, ora 11:04

Vinerea aceasta, de la ora 16.00, MedicHub va găzdui un briefing nou, la care este invitată dr. Cornelia Banciu-Odell, medic de medicină internă.

Aceasta este medic de medicină internă cu specializare în medicină de spital şi Assistant Clinical Professor la Departamentul de Medicină din cadrul Centrului Naţional Medical City of Hope din Statele Unite ale Americii. 

briefing MedicHub Cornelia Banciu Odell

Invitata briefingului de vineri va prezenta două cazuri de pneumonie asociată cu COVID-19, tratate chiar în spitalul din California în care îşi desfăşoară activitatea.

Cele două prezentări de caz sunt foarte complexe şi cuprind detalii despre antecedentele personale ale pacienţilor, până la medicaţia de fond, examenele fizice, testele de laborator. Totodată, dr. Cornelia Banciu-Odell va oferi detalii despre planul de tratament, evoluţia bolii pe zile, radiografii şi analiza gazelor sangvine.

Transmisiunea video este adresată comunităţii medicale, astfel, vă invităm să urmăriţi briefingul susţinut de dr. Cornelia Banciu-Odell după autentificarea în contul de pe platforma MedicHub. Dacă nu aveţi cont pe www.medichub.ro, sunteţi invitaţi să vă faceţi unul gratuit aici.

Etichete: briefing briefing medichub Cornelia Banciu-Odell medichub COVID-19 prezentare de caz pneumonie

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
Avem două tipuri de abonamente anuale:
• Tipărit + digital – 200 de lei
• Digital – 129 lei

Prețul include TVA și taxele poștale de expediere a ziarului.
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
• Colegiul Medicilor Dentiști din România – 5 ore de EMC
• Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
• OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
• OAMGMAMR – 5 ore de EMC