Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Dr. Cătălin Cîrstoveanu a vizitat secțiile de copii ale SCJU Arad

Viața Medicală
Florentina Ionescu miercuri, 30 iunie 2021, ora 12:44

Reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad au oferit mai multe detalii despre vizita pe care a făcut-o luni șeful secției de Terapie Intensivă Nou-Născuți de la Spitalul „Marie Curie” din Capitală.

Dr. Cătălin Cîrstoveanu, șeful secției de Terapie Intensivă Nou-Născuți de la Spitalul „ Marie Curie” din București, a vizitat în 28 iunie secțiile de copii ale Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad. 

catalin Cîrstoveanu
Dr. Cătălin Cîrstoveanu, al treilea din stânga. 

„Dr. Cîrstoveanu a  implementat un sistem care centralizează informațiile medicale clinice și tehnice, în timp real, pentru fiecare pacient în parte! Medicul ne-a împărtășit despre experiența lui, în urmă cu două săptămâni, când directorul medical al SCJU Arad, dr. Lenuța Timiș împreună cu Anamaria Popa, președintele Asociației Cetatea Voluntarilor Arad l-au vizitat la București. Astăzi (n.red. – luni) s-au pus bazele unei colaborări frumoase, între dl. dr. Cîrstoveanu și spital, în parteneriat cu Asociația Cetatea Voluntarilor și cu autoritățile locale și județene, parteneriat ce va aduce un plus valoare instituției medicale arădene!”, se arată pe pagina oficială de Facebook a Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad. 

catalin Cîrstoveanu2

Etichete: catalin cirstoveanu terapie intensiva nou-nascuti ingrijire nou-nascut spitalul Marie Curie Marie Curie spitalul de urgenta arad

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.