Newsflash
Știri

Dr. Beatrice Mahler: „14 pacienți vindecați de COVID-19 se externează din Institutul Marius Nasta”

de Dorina Novac - iun. 24 2020
Dr. Beatrice Mahler: „14 pacienți vindecați de COVID-19 se externează din Institutul Marius Nasta”

Astăzi se externează din Institutul Marius Nasta 14 pacienți din cadrul Pavilionului COVID-19, anunță managerul Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta”, asist. univ. dr. Beatrice Mahler.

Potrivit managerului Institutului de Pneumoftiziologie „Marius Nasta” este vorba despre 5 pacienți asimptomatici și 9 cu forme ușoare.

Beatrice Mahler
Asist. univ. dr. Beatrice Mahler/Facebook

 

„Dintre cei 9 pacienți cu forme ușoare care se externează astăzi, 6 pleacă vindecați, având două teste SARS-CoV-2 negative, iar ceilalți trei sunt externați în baza ordinului emis de Ministerul Sanatatii”, a precizat asist. univ. dr. Beatrice Mahler.

Astfel, în baza ordinului emis de Ministerul Sănătății în acest sens, de la Institutul „Marius Nasta” se externează astăzi, în total, 8 pacienți: 5 asimptomatici, 3 cu forme ușoare ale bolii. 

Pe lângă acești 8, potrivit asist. univ. dr. Beatrice Mahler, ceilalți 6 ar fi fost oricum externați.

Citește și: Institutul „Marius Nasta” a tratat, în ultimele 76 de zile, 193 de pacienți cu COVID-19

Amintim că reprezentanții Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta din București au precizat că în cele 76 de zile de stare de urgență și stare de alertă au fost efectuate 2.860 de consultații în dispensare TB, 189 de intervenții chirurgicale și peste 1.465 de evaluări în compartimentul de primiri urgențe.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe