Newsflash
Știri

Dr. Ana Maria Doscan, numită director medical în cadrul Enayati Hospital/Home

de Dorina Novac - aug. 18 2022
Dr. Ana Maria Doscan, numită director medical în cadrul Enayati Hospital/Home

Enayati Hospital/Home, parte integrantă din Enayati Medical City, are, din această săptămână, un director medical. Dr. Ana Maria Doscan, medic primar geriatrie și gerontologie, specialist medicină internă, va ocupa această funcție.

Dr. Ana Maria Doscan este doctorand și asistent universitar la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, și are o largă experiență de lucru cu persoane vârstnice.

Ana-Maria-Doscan
Dr. Ana Maria Doscan

Citește și: Diagnosticarea și tratarea cancerului oral, la Enayati Medical City

Pe parcursul carierei, s-a implicat în mai multe proiecte naționale și internaționale, precum BrainAging, E-NO FALLS, LiveWell, CONFIDENCE și RADAR-AD. A semnat în calitate de autor sau co-autor articole de specialitate, lucrări științifice și prezentări care au ca subiect afecțiunile caracteristice vârstnicilor, boala Alzheimer, evaluarea stresului și a impactului acestuia asupra longevității, potrivit cardiorec.com.

„Doamna doctor Ana Maria Doscan are rolul de a coordona și de a integra toate serviciile pe care le avem aici. Este un job complex, mai ales că suntem la începutul drumului, și trebuie să coordoneze activități a diferitor furnizori de servicii medicale și să învățăm să lucrăm în echipe multidisciplinare. Ea trebuie să coordoneze aceste activități de integrare și de consultații multidisciplinare”, a declarat, pentru Viața Medicală, dr. Wargha Enayati.

Enayati

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe