Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Două asistente din Timișoara s-au oferit să facă triaj epidemiologic la frontieră

Viața Medicală
Dorina Novac luni, 13 iulie 2020, ora 13:45

Două asistente medicale de la Spitalul Clinic Militar de Urgenţă „Dr Victor Popescu” Timișoara au venit în sprijinul autorităților locale, pentru a efectua triajul epidemiologic la vămile din vestul țării.

Potrivit unei postări pe pagina de Facebook a Spitalului Clinic Militar de Urgenţă „Dr Victor Popescu” Timișoara, este vorba despre Raluca Vlădășel, asistent medical generalist din secția Anestezie-Terapie Intensivă, și Rodica Anișorac, asistent medical generalist din Compartimentul Primiri Urgențe.

asistente timisoara
Sursă imagine: Direcția Medicală a Ministerului Apărării Naționale 

 

„Colegele noastre, Vlădășel Raluca, asistent medical generalist din secția Anestezie-Terapie Intensivă și Anișorac Rodica, asistent medical generalist din Compartimentul Primiri Urgențe al Spitalului Clinic Militar de Urgenţă «Dr Victor Popescu» Timișoara, vin în sprijinul autorităților locale pentru a efectua misiunea de triaj epidemiologic la vămile din vestul țării. Le mulțumim colegelor noastre pentru munca depusă și pentru responsabilitatea de care dau dovadă”, se arată în postarea.

asistente timisoara 2

Etichete: asistente medicale triaj epidemiologic ATI autoritati locale

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.