Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Doi dintre consilierii personali din echipa lui Nicuşor Dan sunt medici

Viața Medicală
Dorina Novac joi, 25 martie 2021, ora 13:50

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a angajat 12 consilieri generali. Doi dintre ei sunt medici și consilieri pe probleme de Sănătate.

Printre consilierii lui Nicușor Dan se află medicii Dumitru Cristinel Badiu și Silvia Alexandra Terinte, informează Hotnews.

Nicusor Dan
Sursă imagine: Nicușor Dan// Facebook

Dumitru Cristinel Badiu este medic primar chirurgie generală, medic specialist urologie la Spitalul Clinic de Urgență „Bagdasar Arseni”, din București.

De asemenea, asist. univ. dr. Dumitru Cristinel Badiu este și consilier pe probleme de Sănătate. CV-ul său poate fi consultat AICI.

Silvia Alexandra Terinte este, de asemenea, consilier pe probleme de Sănătate. Aceasta figurează ca medic ortoped la Medicover.

Începând din noiembrie 2020, dr. Silvia Alexandra Terinte este membru în Grupul de lucru privind strategia de vaccinare din România, potrivit spotmedia.ro.

Pe lista consilierilor se mai numără Mihail-Vladimir Poenaru, Ștefania Simion, Oana Poenaru, Andreea Udrea, Tudor Măcicășan, Cătălina Titiana Gherlan, Alexandru Ciurea, Tinel Speranțiu Ticu, Cristian Roșu.

Etichete: consilieri generali consilieri pe sanatate medic ortoped

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.