Newsflash
Știri

Distorsiuni & jumătăţi de adevăruri

de Dr. M. M. - feb. 19 2010
Distorsiuni & jumătăţi de adevăruri

Mass-media „laică“ are de astăzi un proaspăt os de ros, cel puţin pentru câteva zile: „ANM – sună ştirea difuzată – a sistat producţia de vaccinuri asigurată de Institutul Cantacuzino“. Telespectatorul, ascultătorul radio sau cititorul de tabloide se duce imediat cu gândul la vaccinul gripal pandemic şi la vaccinarea cu atâta sârg „dezbătută“ de competenţii moderatori ai unor televiziuni private. (...)
 

„Vezi dom’le că era ceva putred în Danemarca şi că am fost cobaii lu’ Cercel!“ Pentru o informare corectă, măcar a cititorilor noştri, publicăm mai jos comunicatul MS primit la redacţie cu privire la această sistare temporară. O jumătate de adevăr există totuşi: de-a lungul a două decenii, Institutul, cândva renumit, printr-un defectuos, dacă nu „interesat“ management, a fost lăsat să decadă din punct de vedere tehnologic, lucru semnalat de ziarul nostru. Astăzi, plătim deciziile greşite ale unor persoane sau ale sistemului sanitar, aflat mereu în derivă. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe