Autentificare

Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta

Căutare:

Căutare:

Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Distorsiuni & jumătăţi de adevăruri

Viața Medicală
Dr. M. M. vineri, 19 februarie 2010

Mass-media „laică“ are de astăzi un proaspăt os de ros, cel puţin pentru câteva zile: „ANM – sună ştirea difuzată – a sistat producţia de vaccinuri asigurată de Institutul Cantacuzino“. Telespectatorul, ascultătorul radio sau cititorul de tabloide se duce imediat cu gândul la vaccinul gripal pandemic şi la vaccinarea cu atâta sârg „dezbătută“ de competenţii moderatori ai unor televiziuni private. (...)
 

„Vezi dom’le că era ceva putred în Danemarca şi că am fost cobaii lu’ Cercel!“ Pentru o informare corectă, măcar a cititorilor noştri, publicăm mai jos comunicatul MS primit la redacţie cu privire la această sistare temporară. O jumătate de adevăr există totuşi: de-a lungul a două decenii, Institutul, cândva renumit, printr-un defectuos, dacă nu „interesat“ management, a fost lăsat să decadă din punct de vedere tehnologic, lucru semnalat de ziarul nostru. Astăzi, plătim deciziile greşite ale unor persoane sau ale sistemului sanitar, aflat mereu în derivă. 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
Avem două tipuri de abonamente anuale:
• Tipărit + digital – 200 de lei
• Digital – 129 lei

Prețul include TVA și taxele poștale de expediere a ziarului.
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
• Colegiul Medicilor Dentiști din România – 5 ore de EMC
• Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
• OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
• OAMGMAMR – 5 ore de EMC