Autentificare

Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta

Căutare:

Căutare:

Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Distincţie pentru promovarea culturii armene

Viața Medicală
Dr. Maria DRAGOTĂ vineri, 28 octombrie 2011

Cu prilejul celei de-a IV-a Conferinţe a Scriitorilor Armeni de limbi străine, care a avut loc recent la Erevan, jurnalistei şi traducătoarei Madeleine Karacaşian, colaboratoare a săptămânalului nostru, i s-a decernat, de către dna Hranoosh Hagopyan, ministru al Diasporei din Republica Armenia, medalia „William Saroyan“. Această medalie se acordă de Ministerul Diasporei din Armenia acelor personalităţi care, prin activitatea lor, aduc o contribuţie importantă la promovarea culturii armene în lume, la strângerea relaţiilor dintre Armenia şi diasporă. (Dr. D. M.)

 

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
Avem două tipuri de abonamente anuale:
• Tipărit + digital – 200 de lei
• Digital – 129 lei

Prețul include TVA și taxele poștale de expediere a ziarului.
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
• Colegiul Medicilor Dentiști din România – 5 ore de EMC
• Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
• OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
• OAMGMAMR – 5 ore de EMC