Newsflash
Știri

Director executiv

de - nov. 27 2009
Director executiv

Viaţa medicală, săptămânal al personalului medico-sanitar din România, lider al publicaţiilor de profil, ziar de distribuţie naţională, aflat pe piaţa media de 20 de ani, scoate la concurs un post de DIRECTOR EXECUTIV.

   Criterii: studii superioare, indiferent de profil, competenţă/experienţă în management, abilităţi de lider, cunoaşterea limbii engleze.
   Candidatul trebuie să probeze calităţi de organizare a activităţii Societăţii/ziarului „Viaţa medicală“ şi de conducere a colectivului în vederea creşterii tirajului, de instruire şi motivare a personalului, de previzionare a evenimentelor ce urmează a fi abordate publicistic, iniţiativă, perseverenţă, dinamism, spirit de echipă – el însuşi trebuind să fie un exemplu de punctualitate şi disponibilitate în a comunica, în mod colegial, cu echipa.
   Relaţii: • de coordonare a personalului din subordine • de bună colaborare cu toate departamentele şi membrii redacţiei • de subordonare şi raportare faţă de directorul general.
   Dosarul de participare la concurs: copia actului de identitate; copia diplomei atestând studiile superioare; CV amănunţit din care să rezulte competenţa managerială. Dosarul se depune la secretariatul redacţiei până la 10 ianuarie 2010. Detalii cu privire la atribuţii, după câştigarea concursului.
   Salariul este motivant, în perioada de probă de trei luni – echivalentul a 800 de euro pe lună. Alte informaţii în numere viitoare.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe