Newsflash
Știri

Dezbatere live: metode de slăbit și de remodelare corporală de la specialiști

de Dorina Novac - mar. 15 2022
Dezbatere live: metode de slăbit și de remodelare corporală de la specialiști

Chirurgul estetician Dana Miricioiu, alături de medicul nutriționist Mihaela Bilic, vă invită miercuri, 16 martie, ora 19:30, la o dezbatere live despre frumusețe și scădere în greutate.

Evenimentul va fi transmis live pe conturile de Instagram și Facebook ale celor doi medici.

dezbatere live

„Vei afla secretele celei mai noi diete pentru slăbit prin înlocuirea completă a meselor – o dietă sigură, foarte atent studiată științific, eficientă și ușor de urmat, dar și noutăți despre îndepărtarea depozitelor de grăsime și a surplusului de piele – lipoaspirația asistată laser, cea mai eficientă metodă care reconturează corpul, cu rezultate imediate, fără timp de recuperare, fără cicatrici și fără durere. (...) Urmărește evenimentul live și vei afla cum poți să transformi dieta într-o experiență pozitivă, cum poți avea cel mai rapid plan de dietă pentru rezultate maxime, dar și informații despre intervenții estetice minim invazive de lipoaspirație asistată laser, care te vor ajuta să îți atingi obiectivele”, se arată într-un comunicat.

Cu o experiență de peste 20 de ani în chirurgia plastică – microchirurgie reconstructivă, dr. Dana Miricioiu a introdus în România tehnici noi de menținere a sănătății pielii prin intervenții laser.

Dr. Dana Miricioiu este membră a „American Academy of Anti-Aging”, dar și a altor organizații de profil naționale și internaționale și colaborează de foarte mulți ani cu o echipă de medici, chirurgi plasticieni, medici specializați în boli de metabolism și de nutriție, toți puși în slujba pacienților, din dorința de a reda acestora încrederea în sine.

„Atunci când vorbim despre remodelare și reconturare a corpului, trebuie să avem în vedere două aspecte, ambele la fel de importante: îndepărtarea grăsimii localizate (care, fiind recunoscută drept grăsime de rezervă, nu poate să plece deloc ușor) prin cea mai blândă, eficientă și recentă metodă: lipoaspirația asistată laser ProLipo Plus; eliminerea kilogramelor în plus, printr-o dietă eficientă, care să regleze metabolismul și să asigure slăbirea corectă, eficientă și de durată. Din toate aceste considerente, recomand dieta Nupo pacienților mei după lipoaspiratiile asistate laser, constatând că îndepărtarea depozitelor de grăsime nedorite asociate cu produsele Nupo remodelează corpul într-un mod armonios”, a precizat dr. Dana Miricioiu.

Doctor Mihaela Bilic este medic primar în specialitatea diabet și boli de nutriție și are un masterat de psihonutriție la Paris.

Cu o experiență de mai bine de 20 de ani, dr. Mihaela Bilic oferă sfaturi despre alimentația sănătoasă și echilibrată.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe