Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Delegația OMS, la sediul CNCAV. Ce au discutat specialiștii

Viața Medicală
Dorina Novac vineri, 5 noiembrie 2021, ora 11:52

O delegație a Organizației Mondiale a Sănătății a efectuat, joi, 4 noiembrie, o vizită de lucru la sediul Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19.

Cu această ocazie, coordonatorul campaniei de vaccinare, col.dr. Valeriu Gheorghiță, a prezentat modul în care s-a derulat procesul de vaccinare în țara noastră, precum și rezultatele înregistrate la nivel național.

OMS

În cadrul întâlnirii s-au discutat principale bariere legate de campania de vaccinare, cu precădere în mediul rural, fiind amintite acțiunile suport organizate până la acest moment pentru susținerea ritmului de vaccinare în zonele unde adresabilitatea este mai redusă.

„Specialiștii OMS au apreciat modul de lucru, implicarea și eforturile depuse de echipa CNCAV, încă de la debutul campaniei de vaccinare, și au recomandat continuarea acestora pentru creșterea ratei de vaccinare în rândul beneficiarilor”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook Ro Vaccinare.

delegatie OMS

Potrivit sursei citate, astfel de întâlniri vor continua și în perioada următoare pentru identificarea celor mai bune soluții menite să susțină ritmul de vaccinare în Romania și să contribuie la consolidarea climatului de siguranță, prin responsabilizare și conștientizare a importanței și beneficiilor vaccinării.

Etichete: OMS CNCAV campanie de vaccinare rata de vaccinare

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.