Newsflash
Știri

Decorație pentru APAA, cu ocazia Zilei internaționale a voluntariatului

de L. Budin - dec. 2 2022
Decorație pentru APAA, cu ocazia Zilei internaționale a voluntariatului

Președinte Klaus Iohannis a acordat Ordinul Meritul pentru Promovarea Drepturilor Omului și Angajament Social în grad de Cavaler Asociației Pacienților cu Afecțiuni Autoimune (APAA).

Ordinul a fost conferit „în semn de apreciere pentru activitatea neobosită în sprijinul celor aflați în nevoie, pentru altruismul, dedicarea și preocuparea permanentă manifestate în promovarea valorilor și principiilor de solidaritate socială”, stă scris în decretul semnat de președintele țării.

apaa-rozalinda

Astăzi ni s-a făcut o mare onoare. (...) Suntem onorați și fericiți pentru că activitatea APAA a fost apreciată și recompensată”, stă scris pe pagina de Facebook a asociației.

Alături de APAA au primit decorații alte 10 organizații care reprezintă și ajută pacienții cronici, se mai precizează în postare.

Criză socială în Marea Britanie: asistentele medicale intră în grevă

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe