Newsflash
Știri

De Paști, vă dorim liniște și sănătate!

de - mai 1 2021
De Paști, vă dorim liniște și sănătate!

La un an de la primele Sărbători Pascale petrecute în pandemie, ne întoarcem din nou la tradiția Învierii, un pic mai optimiști, datorită vaccinării, cu un orizont încă nesigur și cu un bagaj pe care îl simțim mult mai apăsător.

Mă nasc din nou, din apă viermănoasă și din duh rapid”, scria Nicolae Steinhardt în „Jurnalul fericirii” despre experiența botezului în ortodoxism, în celulă, în Postul Paștelui. 

Pasti fericit 1La un an de la primele Sărbători Pascale petrecute în pandemie, ne întoarcem din nou la tradiția Învierii, un pic mai optimiști, datorită vaccinării, cu un orizont încă nesigur și cu un bagaj pe care îl simțim mult mai apăsător. Dintre cei care sunt încă aici, medicii, mereu pe baricade, mai obosiți, unii poate mai înțelepți, alții poate mai resemnați ori mai revoltați, au șansa de a se salva cu fiecare om pe care îl ajută. Sigur, este în firescul meseriei, însă acest firesc vine cu un consum uman care se rostogolește până se aplatizează. Pe toate le învăluie noianul de zgomot ireal și de neputințe (i)reale – toate corectabiledacă există limpezime, bunătate, solidaritateÎntre timp, Sărbătoarea Paștelui vine, ca un reper în timp, moment de odihnă și de întoarcere în Lumină.

Vă dorim să aveți parte de liniște și sănătate!

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe