Newsflash
Știri

De la Ministerul Sănătăţii

de - aug. 23 2013
De la Ministerul Sănătăţii

Vizită de evaluare la „M. S. Curie“

Experţi italieni de la Policlinico San Donato, Italia, au efectuat o primă vizită de evaluare la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Marie Curie“ din Bucureşti, în perioada 2–5 august a.c., cu scopul de a analiza condiţiile de lucru pentru efectuarea operaţiilor chirurgicale cardiace la copii. Vizita face parte dintr-un program mai amplu, care prevede şi instruirea, în Italia, a personalului medical implicat în această activitate.

Videoconferinţe

Dr. Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Sănătăţii, a susţinut luni, 5 august a.c., o videoconferinţă cu responsabilii instituţiilor naţionale implicate în sistemul de urgenţă, unde s-a discutat despre eficientizarea serviciilor de urgenţă şi extinderea dispeceratelor integrate la nivelul întregii ţări: până în luna octombrie a acestui an vor fi operaţionalizate alte cinci dispecerate integrate. Marţi, secretarul de stat a mai susţinut o videoconferinţă, de data aceasta cu cei implicaţi în implementarea noului program ATI, deja operaţional de la 18 iulie a.c. Noul program prevede finanţarea separată a secţiilor ATI de la cele mai mari spitale din ţară.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe