Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

De la Ministerul Sănătăţii

Centralizarea licitaţiilor

   Săptămâna aceasta, Guvernul României a aprobat o hotărâre pentru modificarea şi completarea Hotărârii Guvernului nr. 144/2010 privind organizarea şi funcţionarea Ministerului Sănătăţii. Conform documentului, în cadrul MS se va înfiinţa direcţia de achiziţii publice, departament care va avea în atribuţii organizarea licitaţiilor naţionale. Această decizie reprezintă un nou pas către organizarea licitaţiilor la nivel naţional, după ce, săptămâna trecută, MS a fost desemnat unitate de achiziţii centralizată care va încheia acorduri-cadru în numele şi pentru unităţile sanitare publice cu paturi din reţeaua proprie şi cea a autorităţilor administraţiei publice locale.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.