Newsflash
Știri

De interes pentru medicii-scriitori şi nu numai

de - sept. 25 2009
De interes pentru medicii-scriitori şi nu numai

SMSPR intenţionează să publice până la sfârşitul acestui an cel de-al doilea număr al publicaţiei sale literare „Fântâna din Kos“. Numărul „inaugural“ a fost lansat cu succesul cunoscut la „Gala Viaţa medicală – 2009“. (...)

Suportul financiar, exclusiv pentru costurile de tipărire, a fost solicitat colegiilor medicilor din ţară, această iniţiativă culturală primind răspuns, deocamdată, doar de la C.M. Iaşi (10 milioane lei vechi). SMSPR adresează invitaţia către medicii scriitori şi publicişti de a trimite texte (poezie, proză scurtă, note ş.a.) pe adresa redacţiei: „Viaţa medicală“, str. Ion Brezoianu nr. 27, sector 1, Bucureşti, cod 010131.
   • În stocul Editurii Viaţa Medicală Românească se mai află exemplare din cele două volume ale lucrării „Literatura artistică a medicilor“ apărute în 2009 (vol. I, literele A–M; vol. II, literele N–Z, ambele aproape 800 de pagini). Costul a fost redus de editură, pentru ambele volume, la 70 de lei. Solicitări la tel.: 021.315.60.60, fax: 021.315.69.80, e-mail: vmr.redactia@clicknet.ro.
 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe