Newsflash
Știri

Darul unui zâmbet

de Paula ROMANESCU - nov. 13 2009
Darul unui zâmbet

Barbizonul n-ar fi fost Barbizon fără arta cu care pictorii l-au fixat în memoria omenirii. Între aceştia, şi români – Grigorescu, Andreescu –, astfel că la moşia de artă românească alipim şi peticul de lume din ţara lui Renoir. (...)

Balcicul n-ar fi fost Balcic dacă o regină frumoasă, împătimită de frumos n-ar fi îmbiat acea stranie armată de curteni fără blazon nobiliar la un mal de mare, calcaros şi inundat de lumină, să „scrie“, în felul lor, poveste nouă unui ţinut ca vremea de vechi. Şi cum frumuseţea aceea nu putea fi prinsă întreagă în cuvânt, artiştii – curtenii fără blazon nobiliar – au fărâmiţat-o ca pe un diamant în mii de oglinzi, cât să cuprindă, fiecare, un colţ din raiul cel neinterzis care se deschidea generos fiecărui nou-venit să-şi aducă propria zestre, îmbogăţindu-se cu o nouă lumină. (...)
Articolul integral îl puteţi citi în ziarul nostru, Viaţa medicală.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe