Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Cursuri de prim-ajutor pentru medicii de familie

Viața Medicală
Theodora Şutiu vineri, 13 septembrie 2019, ora 11:40

Serviciul de Ambulanță Vaslui (SAJ) va organiza, împreună cu Direcţia de Sănătate Publică (DSP) cursuri de prim-ajutor gratuite pentru medicii de familie interesaţi de la nivelul judeţului.

Potrivit unui comunicat de presă SAJ, medicii vor participa la cursurile Basic Life Support (BLS) şi Advanced Life Support (ALS), opţional, la solicitarea medicilor de familie.

„În urma discuţiilor purtate cu reprezentanţii DSP Vaslui am aflat despre dorinţa unor medici de familie de a urma astfel de cursuri, pentru a-şi îmbunătăţi nivelul de cunoştinţe practice în ceea ce priveşte acordarea primului ajutor în caz de urgenţe. Prin specificul activităţii lor, medicii de familie intră în contact cu o anumită categorie de pacienţi şi se întâmplă mai rar să aibă de-a face cu cazuri urgente, dar pentru astfel de situaţii, unii medici de familie au considerat că au nevoie de cursuri de prim-ajutor. În funcţie de solicitări vom forma grupe şi vom începe derularea acestor cursuri”, a declarat managerul SAJ Vaslui, Aurora Popa, potrivit Agerpres.

Sursa foto: Facebook

Etichete: Medicină de familie medici de familie pacienti cursuri de prim ajutor

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.