Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Curs de monitori de studii clinice

Viața Medicală
Dr. Mariana MINEA vineri, 1 aprilie 2022

În zilele de 14 și 15 aprilie are loc cursul online interactiv pentru monitori de studii clinice (Clinical Research Associate - CRA), nivel avansat, organizat de Avantyo Institute of Clinical Research.

Cursul se adresează celor care au absolvit deja trainingul de CRA nivel de începători. Monitorii de studii clinice sunt profesioniștii care se asigură că studiile clinice se desfășoară conform regulilor și ghidurilor stabilite privind etica, siguranţa și raportarea. Ei sunt responsabili de respectarea protocolului GCP (Good Clinical Practice) și a legislaţiei.

Monitorii lucrează în numele companiilor care asigură finanţarea unui studiu clinic pentru evaluarea unui medicament, dispozitiv sau unei intervenţii comportamentale. Mai multe informaţii despre acest curs sunt disponibile pe www.avantyo.com/training.

Etichete: studii clinice Romania curs monitori studii clinice

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.