Newsflash
Știri

Cupa Carol Davila la tenis are loc la jumătatea lunii mai

de Florentina Ionescu - apr. 26 2022
Cupa Carol Davila la tenis are loc la jumătatea lunii mai

Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București anunță că în data de 13 mai va avea loc competiția Cupa Carol Davila la Tenis, dedicată exclusiv studenților de la UMFCD.

Competiția se va desfășura la Baza Sportivă a Universității de Medicină (Bulevardul Vasile Milea, Nr 4b, în incinta Universității Politehnica), pe terenuri cu zgură, astfel încât toți participanții sunt rugați să aibă încălțăminte specifică acestei suprafețe.

cupa tenis umf carol davila

Se pot inscrie studenți din toți anii universitari din cadrul Universității de Medicină și Farmacie Carol Davila București, se arată în anunțul făcut pe o rețea socială. Înscrierile se fac până la data de 10 mai la numărul de telefon 0722744468. Organizatorul competiției este Șef. Lucrări Dr. Anna Maria.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe