Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Cunoştinţe actualizate

Viața Medicală
Dr. Mihail CĂLIN joi, 6 decembrie 2012
   La 27 noiembrie a.c., la Institutul Naţional de Sănătate Publică, a fost prezentat stadiul proiectului „Formarea profesională în domeniul epidemiologiei şi promovarea utilizării noilor tehnologii pentru personalul din sectorul sănătăţii“, pe care INSP, prin Centrul Naţional de Prevenire şi Control al Bolilor Transmisibile, îl realizează în parteneriat cu Societatea Română de Epidemiologie şi Siveco România. Scopul proiectului este protejarea sănătăţii populaţiei faţă de bolile infecţioase prin îmbunătăţirea cadrului de perfecţionare profesională în epidemiologie, ridicarea standardului profesional prin tehnici şi instrumente noi, bune practici bazate pe dovezi ştiinţifice recunoscute la nivel mondial şi utilizarea tehnologiei informaţiei şi a reţelelor de comunicare. În cele 34 de luni ale proiectului, început în februarie 2011, se doreşte instruirea medicilor epidemiologi şi a 1.100 de medici de familie (aproximativ 10% din totalul acestor specialişti). Până în prezent, 530 de medici din toată ţara (130 de epidemiologi şi 400 de medici de familie) au absolvit cursul de pregătire. Potrivit dr. Adriana Pistol, director general INSP şi vicepreşedinte SRE, noutăţile în domeniul vaccinologiei, revenirea unor boli infecţioase şi apariţia unora noi face ca acest proiect să fie deosebit de util, în special pentru medicii de familie.

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.