Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Cum se desfăşoară campania de vaccinare în unităţile sanitare ale MApN

Viața Medicală
Dorina Novac marţi, 5 ianuarie 2021, ora 10:53

Ministerul Apărării Naţionale a anunţat, luni, că a început campania de vaccinare în toate spitalele militare din ţară.

Faza I de vaccinare anti-COVID-19 pentru personalul medical din unitățile sanitare ale Ministerului Apărării Naționale ( MApN) a debutat miercuri, 30 decembrie 2020, la Spitalul Clinic Militar de Urgență „Dr. Victor Popescu” din Timișoara, 31 decembrie 2020, la Spitalul Militar de Urgență „Regina Maria” din Brașov și Spitalul Militar de Urgență „Dr. Alexandru Augustin” din Sibiu, iar din 4 ianuarie, la celelalte spitale militare din țară.

capmanie de vaccinare
Sursă imagine: Pixabay


Potrivit unui comunicat de presă, centrele de vaccinare sunt organizate în incinta spitalelor militare de urgență și vor funcționa zilnic, între orele 8:00 și 20:00, conform planificării în sistemul electronic.

„Vaccinarea personalului medical este un act de responsabilitate care asigură protejarea acestuia și menținerea capacității de a continua acordarea asistenței medicale, în condiții de siguranță, tuturor pacienților”, transmite MApN.

În perioada următoare, dozele de vaccin solicitate vor fi livrate de la Centrul național de stocare a vaccinului COVID-19 și de la centrele regionale de depozitare către centrele de vaccinare din județele arondate.

Etichete: campanie de vaccinare spitale militare mapn vaccinare anti-COVID-19

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.