Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Cum monitorizăm epilepsia în mod eficient?

Viața Medicală
Dr. Diana Andronache vineri, 5 martie 2021

Epsy, o platformă de sănătate în format digital, le oferă medicilor și pacienţilor oportunitatea de a gestiona mai bine crizele de epilepsie, îmbunătăţind astfel prognosticul pe termen lung.

Aplicaţia, câștigătoare a două premii CES Innovation Awards, cuprinde informaţii educaţionale, o funcţie de reminder, utilă pacienţilor pentru a crește aderenţa la tratament, dar și o funcţie care le permite utilizatorilor să afle care sunt medicamentele de salvare.

poza 3 copy

Având o interfaţă vizuală extrem de intuitivă, pacienţii pot nota prezenţa simptomelor prodromale (aură), crizele epileptice sau efectele secundare ale medicaţiei, iar ulterior toate aceste date pot fi descărcate într-un raport personalizat. Astfel, medicul va putea urmări eficacitatea tratamentului în funcţie de progresul efectuat de la ultima consultaţie.

Etichete: epilepsie monitorizare

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.