Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Cum arată Clinica de Oncopediatrie și Hematologie Pediatrică de la Timișoara, după renovare

Viața Medicală
Florentina Ionescu miercuri, 23 septembrie 2020, ora 15:23

Fondatoarele Asociației Dăruiește Viață, Carmen Uscatu și Oana Gheorghiu, au prezentat pe o rețea de socializare mai multe imagini cu Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Louis Țurcanu” Timișoara.

Aflate ieri la Timișoara, la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Louis Țurcanu”, Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu au amintit că au finalizat „pe bune, renovarea în totalitate a Clinicii de Onco pediatrie și Hematologie Pediatrică de la Timișoara”. 

oana gheorghiu facebook1

Oana Gheorghiu a precizat pe pagina sa de Facebook că este vorba de un proiect de 2 milioane de euro: renovare, mobilare și dotarea de laboratoare, cabinete, saloane, centrul de transplant medular, camere sterile, 1600 mp, parter și 3 etaje, 45 de paturi. 

oana gheorghiu facebook2

„Peste 580 de companii și peste 500 de donatori individuali au făcut posibil ca în România o clinică de oncologie pediatrică să aibă condiții de top. Pentru ei Jos Pălăria! Atât a costat acest proiect: 2 milioane de euro”, a scris Oana Gheorghiu alături de mai multe fotografii. 

oana gheorghiu facebook3 

 

oana gheorghiu facebook4

Sursa foto: www.facebook.com Oana Gheorghiu

Etichete: renovare Pediatrie oncopediatrie oana gheorghiu carmen uscatu daruieste viata

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.