Newsflash
Știri

Crucea Roșie Română: ajutor pentru familii în dificultate

de L. Budin - apr. 14 2021
Crucea Roșie Română: ajutor pentru familii în dificultate

Acțiunea umanitară „Cutia cu Bucurie”, inițiată anul trecut de Crucea Roșie Română, vine în ajutorul persoanelor vulnerabile din județele Ilfov, Olt, Teleorman și Tulcea.

„Cutia cu Bucurie” ajunge în lunile aprilie și mai în casele a 840 de  familii vulnerabile, se arată într-un comunicat al Crucii Roșii. Fiindcă sărăcia reprezintă realitatea de zi cu zi în care trăiesc sute de mii de persoane din România, atât în mediul rural cât și urban, iar pandemia COVID-19 i-a pus și mai mult în pericol pe cei vulnerabili, se arată într-un comunicat.

crucea-rosie

Aproape 16.000 de alimente de bază greu perisabile vor fi distribuite de voluntari, direct la ușa beneficiarilor. 

Pandemia COVID-19 nu este doar o criză de sănătate, ci și o criză socială și economică. Ea a afectat cel mai tare oamenii săraci, accentuând problemele sociale deja existente în cazul lor. Nimeni nu trebuie lăsat singur în fața acestei provocări. Asigurarea unui minim necesar de hrană pentru a-i ajuta să supraviețuiască în această perioadă a devenit o preocupare constantă pentru organizația noastră”, a spus Ioan Silviu Lefter, director general Crucea Roșie Română.

Campania este inițiată de Carrefour România, Crucea Roșie Română, Green PC Ambalaje și P3 Logistic Parks. 

 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe