Newsflash
Știri

Crucea Roșie Română a achiziționat teste rapide pentru COVID-19

de Florentina Ionescu - nov. 12 2020
Crucea Roșie Română a achiziționat teste rapide pentru COVID-19

Crucea Roșie Română a publicat astăzi un anunț referitor la pandemia de COVID-19 și anume că a cumpărat teste de antigeni pentru această boală

În această dimineață, Crucea Roșie Română a anunțat pe pagina de Facebook că a achiziționat 42.000 de teste rapide COVID-19 pe bază de antigen.

crucea rosie teste antigeni2

„Acestea vor fi distribuite, în perioada imediat următoare, unităților de primiri urgențe din spitalele din țară în acord cu Departamentul pentru Situații de Urgență din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Valoarea testelor este de 230.000 USD, bani ce provin din fondurile colectate de Crucea Roșie Română în cadrul campaniei umanitare «România Salvează România»”, au scris reprezentanții organizației nonguvernamentale pe rețeaua de socializare menționată mai sus.

crucea rosie teste antigeni1

Totodată, reprezentanții acestui ONG au precizat că săptămâna aceasta, filialele de Cruce Roșie Buzău și Prahova au donat materiale de protecție, dezinfectanți profesionali, precum și produse de igienă și dulciuri Spitalului Județean de Urgență Buzău, Spitalului Municipal Râmnicu Sărat și Spitalului Județean de Urgență Ploiești.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe