Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Crucea Alb-Galbenă, la ceas aniversar

Viața Medicală
Cristina GHIOCA vineri, 29 octombrie 2021

Fundaţia Crucea Alb-Galbenă a aniversat, săptămâna aceasta, 25 de ani de existenţă. Momentul se dorea marcat printr-o Gală Aniversară, care, din cauza pandemiei, s-a desfășurat online, pe pagina de socializare a Fundaţiei.

Crucea Alb-Galbena

„Ne-am dorit ca acest moment să strângă laolaltă oameni dragi care ne-au susţinut și s-au implicat în misiunea noastră (...). Avem o listă lungă de oameni cărora le suntem recunoscători și așteptăm cu nerăbdare momentul în care le vom mulţumi în persoană”, a spus Măriuca Ivan, președinta Fundaţiei.

      În prezent, Fundaţia are în îngrijire 700 de persoane, dar per total, peste 30.000 de vârstnici au beneficiat de sprijinul acesteia. De remarcat că aceștia primesc din partea Fundaţiei un echipament format dintr-un telefon mobil și o brăţară prevăzută cu un buton de „urgenţă”. Prin apăsarea acestuia se activează difuzorul telefonului, iar beneficiarul intră în contact cu dispeceratul. În caz de urgenţă, se va alerta un echipaj al Crucii Alb-Galbene, o rudă, un vecin sau 112. Dispeceratul funcţionează non-stop, șapte zile din șapte.

 

Etichete: Crucea Alb-Galbena ingrijiri domiciliu

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.