Newsflash
Știri

Cros caritabil pentru pacienţii cu epilepsie

de Dr. Cornelia PARASCHIV - oct. 26 2018
Cros caritabil pentru pacienţii cu epilepsie
Duminică, în Parcul Herăstrău din București, are loc crosul caritabil „Epilepsy Challenge”, aflat la a zecea ediţie. Evenimentul, organizat de Asociaţia Cluburilor Lions, are ca scop sprijinirea extinderii Reţelei de telemedicină în epilepsie din România. Crosul este ultimul din seria de zece evenimente similare desfășurate deja în lunile mai și iunie, în Timișoara, Alba Iulia, Baia Mare, Brașov, Bacău, Sibiu, Târgu Mureș, Craiova, Cluj-Napoca. Dezvoltat în anul 2016 de medicul neurolog clujean Bogdan Florea, proiectul oferă pacienţilor aflaţi la distanţă de marile centre universitare șansa de a avea acces la un diagnostic corect și rapid, la monitorizarea și tratarea epilepsiei, cât mai aproape de locul de rezidenţă. Până în prezent, reţeaua a ajuns la șapte Centre de Epilepsie și Monitorizare EEG, ultimul dintre acestea fiind inaugurat recent în Timișoara. Potrivit statisticilor, în România sunt circa 400.000 de pacienţi cu epilepsie. 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe