Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Crește numărul de cazuri grave de COVID-19 în rândul tinerilor români

Viața Medicală
Florentina Ionescu vineri, 9 aprilie 2021, ora 11:57

Președintele Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19, col. dr. Valeriu Gheorghiță, a declarat că numărul cazurilor grave de COVID-19 la tineri este în creștere.

Referitor la situația din România, medicul Valeriu Gheorghiță a subliniat că autoritățile știu că situația epidemiologică generată de pandemia COVID-19 este îngrijorătoare, „cu circa 4.500 de cazuri noi de COVID-19 și peste 150 de decese de COVID raportate în fiecare zi”, a declarat acesta într-o conferință de presă susținută pe 8 aprilie. 

cazuri grave covid-19 tineri declaratie valeriu gheorghita

„Din evoluția recentă a pandemiei în România, se constată că la 100 de oameni diagnosticați cu COVID-19, 2,5 persoane decedează. Practic, aceasta este rata de fatalitate înregistrată la acest moment. În ultimul timp, din păcate, s-a observat o tendință de creștere a gravității cazurilor de COVID-19, inclusiv în rândul populației tinere”, a declarat ieri președintele CNCAV în cadrul conferinței

Sursa foto: www.rawpixel.com

Etichete: dr. Valeriu Gheorghiţă Valeriu Gheorghiță CNCAV cazuri covid-19 cazuri coronavirus tineri covid-19 cazuri grave covid

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 200 de lei
  • Digital – 129 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.