Newsflash
Știri

COVID-19: focar de infecție la mănăstirea Galata din Iași

de L. Budin - aug. 23 2021
COVID-19: focar de infecție la mănăstirea Galata din Iași

Direcţia de Sănătate Publică Iaşi a anunțat depistarea unui focar de infecţie cu SARS-CoV-2 la mănăstirea Galata, unde nouă măicuţe au fost confirmate pozitiv.

Marius Voicescu, purtătorul de cuvânt al DSP Iaşi, a declarat că şapte din cele nouă măicuţe confirmate pozitiv la COVID-19 sunt izolate în chilii, iar două sunt internate la Spitalul de Boli Infecţioase „Sf Parascheva” din Iaşi, informează Agerpres.

Manastirea_Galata_Iasi

„Persoanele aflate în carantină nu au voie să intre în contact cu enoriaşii şi nici să părăsească mănăstirea, iar supravegherea este efectuată de medicul de familie şi de un asistent medical”, a subliniat Marius Voicescu.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe