Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Corturi de informare despre vaccinarea anti-COVID vor fi amplasate în marile orașe

Viața Medicală
Florentina Ionescu vineri, 4 iunie 2021, ora 10:24

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă, a transmis ieri un mesaj cu ocazia lansării unei campanii de informare despre vaccinarea împotriva COVID-19.

Potrivit ministrului, vor fi organizate și caravane în fiecare județ, pentru a informa oamenii din mediul rural despre vaccinarea anti-COVID. Pe lângă corturile de informare, care vor fi amplasate în marile orașe din țară, voluntarii vor împărți și pliante și vor răspunde la întrebările oamenilor. Anunțul a fost făcut ieri de Ioana Mihăilă.

campanie vaccinare informare

„Lansăm, astăzi, campania «Ne vaccinăm și scăpăm». Vrem să ajutăm cu toate resursele noastre să atingem țintele de vaccinare în România. Avem milioane de doze de vaccin disponibile, dar numărul persoanelor care se vaccinează scade zilnic, într-un ritm îngrijorător, care ar putea pune în pericol măsurile de relaxare, ritmul revenirii la normalitate, viața a sute de mii de români. De astăzi vom avea corturi de informare în toate marile orașe din țară, membrii noștri vor împărți pliante și vor răspunde la orice întrebări aveți legate de vaccinarea împotriva COVID-19. Plecăm și în caravane locale în fiecare județ, astfel încât să ajungem și la oamenii din mediul rural, care au nevoie de mai multe informații despre vaccinare. E simplu. Ne vaccinăm și scăpăm!”, se arată pe pagina oficială a Ioanei Mihăilă, de pe o cunoscută rețea de socializare.

Sursa foto: www.rawpixel.com

Etichete: Ioana Mihăilă campanie de informare vaccinare anti-COVID perceptie vaccinare anti covid vaccinare anti covid-19

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.