Newsflash
Știri

Coronavirusul scurtează programul mall-urilor

de Redacția Viața Medicală - mar. 13 2020
Coronavirusul scurtează programul mall-urilor

Pentru a limita răspândirea noului coronavirus, centrele comerciale își scurtează programul începând de luni, 16 martie 2020.

Update1: Și Băneasa Shopping City va avea același program ajustat.

 

Începând de luni, 16 martie, mall-uri precum Promenada Mall, Mega Mall, Vulcan Value Centre, Iris Titan Shopping Center, dar și AFI Cotroceni și AFI Ploiești își scurtează programul de funcționare la 8 ore, în intervalul 12:00-20:00, conform unui comunicat de presă emis de NEPI Rockcastle și citat de site-ul financialintelligence.ro.

Această măsură este luată în contextul pandemiei cu noul coronavirus, scopul fiind de a proteja atât clienții, cât și angajații care își desfășoară activitatea în aceste centre comerciale.

De asemenea, au fost anulate toate evenimentele publice ce urmau să se desfășoare în perioada imediat următoare în aceste centre comerciale.

Măsura ajustării programului nu afectează hipermarketurile și farmaciile din aceste mall-uri, care vor putea funcționa după program normal.


Notă autor:

foto: Wikipedia

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe