Newsflash
Știri

Controale efectuate de DSP Sibiu la Spitalul Județean

de Florentina Ionescu - ian. 26 2023
Controale efectuate de DSP Sibiu la Spitalul Județean

Direcţia de Sănătate Publică Sibiu a dat publicității un comunicat în care explică ce controale a efectuat în luna ianuarie la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu.

În urma controalelor efectuate în data de sâmbătă 14 ianuarie 2023, începând cu ora 00:00, în trei unităţi sanitare, în UPU/ CPU şi secţiile şi compartimentele ATI, au fost constatate o serie de neconformităţi în urma cărora au fost aplicate sancţiuni şi formulate măsuri şi recomandări, potrivit comunicatului preluat de AGERPRES

terapie cu oxigen
Foto: arhivă VM

 

În data de 24 ianuarie 2023, tot începând cu ora 00:00, inspectorii sanitari din cadrul DSP, au efectuat un al doilea control la Spitalul Clinic Judeţean De Urgenţă Sibiu, în secţiile unde, la primul control au fost constatate cele mai importante probleme.

Astfel au fost verificate secţiile: UPU, ATI (etaj 1 şi 2), ATI COVID. În urma acestuia nici una din neconformităţile iniţiale nu au mai fost reîntâlnite şi de asemenea nu au mai fost constatate altele noi. Unitatea sanitară a luat măsurile ce s-au impus pentru a asigura o activitate normală.

Concluzia echipei de control a fost: „NU s-au constatat neconformităţi”, se arată în comunicatul semnat de Horaţiu Cojocaru, director executiv al DSP Sibiu.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe