2011 debutează cu o premieră: începând cu acest an, Contractul-cadru încheiat între casele de asigurări de sănătate şi furnizorii de servicii de sănătate va reglementa condiţiile acordării de asistenţă medicală pe o perioadă de doi ani şi nu doar de un an, ca până acum. Hotărârea de Guvern pentru aprobarea Contractului-cadru pentru 2011–2012 a şi fost semnată. (...)"> Contract-cadru multianual - Viața Medicală
Newsflash
Știri

Contract-cadru multianual

de MINISTERUL SĂNĂTĂŢII - ian. 7 2011
Contract-cadru multianual

   2011 debutează cu o premieră: începând cu acest an, Contractul-cadru încheiat între casele de asigurări de sănătate şi furnizorii de servicii de sănătate va reglementa condiţiile acordării de asistenţă medicală pe o perioadă de doi ani şi nu doar de un an, ca până acum. Hotărârea de Guvern pentru aprobarea Contractului-cadru pentru 2011–2012 a şi fost semnată. (...)

   2011 debutează cu o premieră: începând cu acest an, Contractul-cadru încheiat între casele de asigurări de sănătate şi furnizorii de servicii de sănătate va reglementa condiţiile acordării de asistenţă medicală pe o perioadă de doi ani şi nu doar de un an, ca până acum. Hotărârea de Guvern pentru aprobarea Contractului-cadru pentru 2011–2012 a şi fost semnată. Ca atare, toate contractele încheiate între casele de asigurări de sănătate şi furnizori vor avea o valabilitate până la data de 31 decembrie 2012. În ceea ce priveşte sumele contractate, acestea se stabilesc însă în fiecare an de derulare a contractului. „Programele naţionale de sănătate şi Contractul-cadru desfăşurate pe o perioadă mai mare de un an asigură predictibilitatea de care sistemul avea nevoie în această perioadă, dar şi continuitatea acţiunilor fără de care multe dintre programele existente au prezentat, de-a lungul anilor, disfuncţionalităţi, iar altele au devenit chiar nefuncţionale“, a declarat dl Cseke Attila, ministrul sănătăţii. (...)
Mai multe detalii în ziarul nostru, Viaţa medicală.


 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe