Newsflash
Știri

Congresul Național de Diabet Zaharat - 4-7 septembrie

de Redacția Viața Medicală - sept. 3 2022
Congresul Național de Diabet Zaharat - 4-7 septembrie

A 48-a ediție a Congresului Național de Diabet Zaharat, Nutriție și Boli Metabolice va avea loc în format fizic, la Poiana Brașov, în perioada 4-7 septembrie.

Congres Diabet

Preluăm aici mesajul președintelui Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, prof. dr. Romulus Timar:

„Dragi colegi,

Îmi face o deosebită onoare să vă lansez invitația oficială de a participa la cel de-al 48-lea Congres Național al Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice.

Vom fi iarăși împreună, în format exclusiv fizic după o pauză de 2 ani.

Odată cu ediția a 48-a, dorim să redăm, cu ajutorul dumneavoastră, o altă dimensiune Congresului Național al Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice, printr-o nouă viziune a programului științific, care să îmbine ultimele noutăți în managementul clinic al diabetului zaharat cu cercetarea științifică, un element-cheie în progresul și inovația în diabetul zaharat.

Astfel, ne propunem să vă oferim o manifestare științifică de cel mai înalt nivel, care să reunească în calitate de speakeri reputați experți din România și de pe plan internațional, din domeniul diabetologiei și al specialităților conexe, alături de tineri medici cu rezultate de excepție, care reprezintă parte din viitorul medicinei românești.

Vă invităm să descoperiți noutățile pe care le pregătim pentru dumneavoastră, la cel de-al 48-lea Congres Național al Societății Române de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice și vă încurajăm să vă implicați, să fiți activi, să dezbatem împreună provocările în managementul clinic al diabetului zaharat.

„Make science together for PRESENT and FUTURE!”

Prof. univ. dr. Romulus Timar

Președinte Societatea Română de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice”

Mai multe informații despre eveniment puteți găsi aici.

 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe