În perioada 9–12 iunie 2010 va avea loc cel de-al 21-lea Congres anual al Societăţii Române de Pneumologie, la Rin Grand Hotel din Bucureşti. Evenimentul este organizat sub patronajul Federaţiei Europene a Academiilor de Ştiinţe Medicale, precum şi al Academiei de Ştiinţe Medicale din România şi este prezidat de prof. dr. Florin Mihălţan, preşedintele Societăţii Române de Pneumologie. (...) "> Congres de Pneumologie - Viața Medicală
Newsflash
Știri

Congres de Pneumologie

de A. N. - iun. 4 2010
Congres de Pneumologie

   În perioada 9–12 iunie 2010 va avea loc cel de-al 21-lea Congres anual al Societăţii Române de Pneumologie, la Rin Grand Hotel din Bucureşti. Evenimentul este organizat sub patronajul Federaţiei Europene a Academiilor de Ştiinţe Medicale, precum şi al Academiei de Ştiinţe Medicale din România şi este prezidat de prof. dr. Florin Mihălţan, preşedintele Societăţii Române de Pneumologie. (...)
 

Comitetul ştiinţific este condus de prof. dr. Miron Bogdan, preşedintele Comisiei de Pneumologie din cadrul Ministerului Sănătăţii, iar comitetul organizatoric are în frunte pe dr. Elmira Ibraim, coordonatorul Programului Naţional de Control al Tuberculozei. Tema principală, „Plămânul – parte a unui întreg“, va fi abordată dintr-o perspectivă multidisciplinară: tuberculoza pulmonară, bolile obstructive bronhopulmonare cronice, infecţiile pulmonare, afectarea pulmonară în bolile de sistem şi neoplasmul bronhopulmonar. Tema evenimentului a fost aleasă în concordanţă cu desemnarea anului 2010 ca fiind Anul Plămânului de către Forumul Internaţional al Societăţilor Respiratorii.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe