Newsflash
Știri

Conferința anuală a CMMB se desfășoară online

de Biroul executiv CMMB - mai 29 2020
Conferința anuală a CMMB se desfășoară online

Cea de-a VIII-a conferinţă anuală a Colegiului Medicilor din Municipiul București (CMMB) se va desfășura în perioada 25-27 iunie, în format exclusiv online.

CMMB invită comunitatea medicală bucureșteană să descopere o experienţă știinţifică inedită, în spaţiul virtual, care îmbină flexibilitatea și inovaţia online-ului cu aspectele definitorii ale evenimentelor știinţifice în format clasic.

Tematica generală a conferinţei este „Medicina 9Generaţie”, iar participarea medicilor este gratuită, în urma înscrierii pe secţiunea aferentă evenimentului de pe site-ul https://conferintaonline2020.cmb.ro/.

Printre temele de interes pe care CMMB le propune celor peste 13.000 de membri se numără: dezvoltarea comunicării medic-pacient în strânsă legătură cu digitalizarea în sănătate, rolul medicului în societate, aspecte de legislaţie și jurisdicţie.

Numeroase patologii vor fi abordate prin prisma impactului pe care COVID-19 îl are asupra acestora: Pediatrie, Oncologie, Pneumologie, Diabetologie, Hematologie, Epidemiologie și Boli infecţioase, precum și patologii mediate imun. Sesiunea de chirurgie va aborda cancerul de pancreas.

„Vedem cu toţii cum evoluează situaţia în privinţa infecţiei cu SARS-CoV-2, cum datele, informaţiile și recomandările, inclusiv cele emise de cele mai înalte foruri internaţionale, sunt într-o continuă dinamică. Este o afecţiune nouă, pe care abia începem să o înţelegem, iar pentru a le asigura pacienţilor noștri cea mai bună și mai eficientă îngrijire este vital să fim la curent cu noutăţile”, a declarat prof. dr. Cătălina Poiană, președintele CMMB.

Medicii care vor participa la Conferinţa Colegiului Medicilor din Municipiul București vor avea acces la sesiuni live, sesiuni înregistrate și sesiuni de Q&A realizate prin web chat.

„Prin organizarea evenimentului online sper să dăm posibilitatea cât mai multor medici să participe, să se implice activ în cadrul evenimentului, pentru că, să nu uităm, medicina este o profesie în care informarea și pregătirea continuă sunt esenţiale”, a transmis prof. dr. Cătălina Poiană.

Termenul limită pentru înscriere este 21 iunie 2020. Informaţiile cu privire la accesul în cadrul manifestării vor fi transmise în 22 iunie, prin e-mail, pe adresa furnizată la momentul înscrierii.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe