Newsflash
Știri

Concurs pentru ocuparea funcției de manager la SCJU Sibiu

de Dorina Novac - apr. 8 2021
Concurs pentru ocuparea funcției de manager la SCJU Sibiu

Consiliul de Administrație al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean, a lansat concursul pentru ocuparea funcției de manager.

Concursul se va desfășura în două etape: verificarea condițiilor stabilite și susținerea și evaluarea proiectului de management.

SCJU Sibiu
Sursă imagine: Consiliul Judetean Sibiu// Facebook

„Cei interesați trebuie să fie absolvenți de învățământ superior în unul dintre domenii: medical, economic - financiar sau juridic. De asemenea, trebuie să fie absolvenți de cursuri de perfecționare, agreate de Ministerul Sănătății, în management sau management sanitar sau trebuie să dețină diplomă de master sau doctorat în management sanitar, economic, administrativ, și să aibă o vechime de cel puțin 2 ani pe posturi cu studii superioare”, potrivit unui comunicat.

Dosarul de concurs împreună cu proiectul de management se pot depune la sediul Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Sibiu (B-dul Corneliu Coposu, nr.2-4) în data de 18 mai, între orele 8:00 -15:00.

„Până la depunerea dosarului, candidații pot efectua o vizită în cadrul spitalului, în data de 28 aprilie, între orele 9:00 -14:00. Aceștia vor fi însoțiți de directorul medical care îi va informa asupra problemelor specifice a secțiilor din cadrul spitalului”, se mai arată în comunicat.

În data de 26 mai, pe pagina de internet a spitalului se vor publica proiectele de management, iar în perioada 28 mai – 1 iunie, pe adresa de e-mail concursmanager@scjus.ro, persoanele interesate pot transmite întrebări referitoare la proiectele de management ale candidaților.

Susținerea proiectului se va desfășura în data de 2 iunie, ora 10:00.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe