Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Componența Grupului care gestionează bolile înalt contagioase în România a fost actualizată

Viața Medicală
Florentina Ionescu luni, 4 octombrie 2021, ora 12:09

Componența acestui Grup de specialiști a fost stabilită prin HCNSU nr. 2 din 2021 și a fost modificată, pentru că au fost modificări de personal, prin Hotărârea nr 56 din 05.08.2021, se arată într-o informare.

În hotărârea CNSU nr. 56 din 5 august 2021 se arată că din componența Grupului tehnico științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României fac parte și: dr. Andrei Tudor Rogoz, medic specialist boli infecțioase (membru), și dr. Daniela Rajka, medic primar medicină de familie (membru). 

captura hotararea nr. 56

În anexa la care fac referirea autoritățile, anexa nr. 2 la hotărârea CNSU nr. 2 din 2021, se precizează care este componența Grupului tehnico științific care se ocupă de gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul țării. (vedeți tabel mai jos).

În grupul de experți se află și: dr. Simona Pârvu, dr. Adriana Pistol, dr. Radu Cucuiu, dr. Valeriu Gheorghiță, Dr. Raed Arafat și alții. 

captura 1 componenta grupului 

captura 2 componenta grupului

Etichete: boli infectocontagioase specialisti in boli infectioase pandemie covid pandemie covid-19 hotarare cnsu CNSU

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 160 de lei
  • Digital – 103 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.