Newsflash
Știri

Componența Grupului care gestionează bolile înalt contagioase în România a fost actualizată

de Florentina Ionescu - oct. 4 2021
Componența Grupului care gestionează bolile înalt contagioase în România a fost actualizată

Componența acestui Grup de specialiști a fost stabilită prin HCNSU nr. 2 din 2021 și a fost modificată, pentru că au fost modificări de personal, prin Hotărârea nr 56 din 05.08.2021, se arată într-o informare.

În hotărârea CNSU nr. 56 din 5 august 2021 se arată că din componența Grupului tehnico științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României fac parte și: dr. Andrei Tudor Rogoz, medic specialist boli infecțioase (membru), și dr. Daniela Rajka, medic primar medicină de familie (membru). 

captura hotararea nr. 56

În anexa la care fac referirea autoritățile, anexa nr. 2 la hotărârea CNSU nr. 2 din 2021, se precizează care este componența Grupului tehnico științific care se ocupă de gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul țării. (vedeți tabel mai jos).

În grupul de experți se află și: dr. Simona Pârvu, dr. Adriana Pistol, dr. Radu Cucuiu, dr. Valeriu Gheorghiță, Dr. Raed Arafat și alții. 

captura 1 componenta grupului 

captura 2 componenta grupului

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe