Newsflash
Știri

Compartimentele de neurologie și psihiatrie ale Spitalului Militar Timișoara, renovate

de Florentina Ionescu - iul. 8 2022
Compartimentele de neurologie și psihiatrie ale Spitalului Militar Timișoara, renovate

Pacienții care trec pragul Spitalului Clinic Militar de Urgenţă „Dr. Victor Popescu” din Timişoara vor beneficia de condiții moderne.

Compartimentele de neurologie și psihiatrie ale Spitalului Militar Timisoara, renovate și dotate complet, asigură condiții moderne pentru pacienții care trec pragul unității.

Fiecare salon dispune de două sau trei paturi, un grup sanitar nou, sistem de iluminat anti-panică, sistem de climatizare și sistem de control acces (pe bază de cartelă), se arată pe o rețea socială

ambulatoriu integrat timisoara

Echipa medicală a compartimentelor este formată din personal medical cu înaltă calificare, care se remarcă prin talent, devotament și credință în ceea ce fac:

- locotenent-colonel medic Văduva Bogdan și căpitan medic Cepoi Alina-Florina în cadrul compartimentului neurologie; Doamna căpitan este și Coordonatoarea Ambulatoriului Integrat al spitalului.

- conf. univ. dr. Bredicean Cristina și dr. Drăgoi Adela în cadrul compartimentului de psihiatrie.  

Ambasadorul Japoniei în România a făcut o vizită la SUUB 

sectii renovate spitalul militar timisoara1

Echipa medicilor este completată de asistente medicale, infirmiere și îngrijitoare care împreună asigură calitatea serviciilor medicale.

Care sunt serviciile medicale de care puteți beneficia

Echipa medicală asigură următoarele servicii, pe baza biletului de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist:

- Neurologie: măsurarea forței musculare, teste de sensibilitate, teste clinice, electroneuromiografie, Electromiografie, viteza de conducere nervoasa și ecografie Doppler cervico-cerebrala; 

sectii renovate spitalul militar timisoara2

- Psihiatrie: consultații clinice pentru diagnostic și conduita terapeutică, consiliere psihiatrică individuală și familială, terapie cognitiv comportamentală individuală și de grup.  

Supravegherea microbiologică a infecțiilor bacteriene, un curs nou la Institutul „Cantacuzino” 

sectii renovate spitalul militar timisoara3

Programarea pentru efectuarea consultațiilor în Ambulatoriul integrat al spitalului se poate face: pe baza cererii de programare online, accesând site-ul www.smutm.ro, sau telefonic, de luni până vineri, în intervalul orar 8.00-15.00, la următoarele numere de telefon:

- Registratura Ambulatoriului Integrat. 0770320609;

- neurologie: 0770607927, 

- psihiatrie: 0770609725. 

sectii renovate spitalul militar timisoara4

Procedură complexă la nivelul genunchiului, realizată la Spitalul Militar din Timișoara 

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe