Newsflash
Știri

Companii taiwaneze la Bucureşti

de Alexandra NISTOROIU - nov. 10 2014
Companii taiwaneze la Bucureşti
Săptămâna viitoare, 31 de companii din Taiwan vizitează România în căutare de parteneri de afaceri. Cinci dintre ele oferă produse de interes pentru sectorul medical. Persoanele interesate sunt aşteptate, la 4 noiembrie, la Hotel Intercontinental Bucureşti, sala Rondă, între orele 10 şi 18. Mai multe informaţii despre vizita taiwanezilor ne oferă Irena Chang, director Taiwan Trade Center România.
 

 

   – Care este scopul vizitei în România?
   – Taiwan Trade Center Bucharest este ramura locală a TAITRA – Consiliul de dezvoltare a Comerţului extern din Taiwan şi organizează o delegaţie de 31 de companii taiwaneze, care vor ajunge în Belarus, Israel, România şi Bulgaria. Scopul lor principal este de a găsi noi oportunităţi pentru piaţa românească, de a identifica noi parteneri şi modalităţi de a-şi introduce produsele pe piaţa locală.
   – Cine este invitat să participe la întâlnirea comercială din 4 noiembrie?
   – Toţi oamenii de afaceri români interesaţi să colaboreze cu aceste companii sunt bineveniţi.
   – Care dintre companiile care vor veni în Bucureşti au produse de interes pentru profesioniştii în sănătate?
   – Cinci companii prezintă interes pentru sectorul medical, pentru industria sănătăţii. Dengher Enterprise Co. Ltd are, printre produsele sale, saltele cu aer static sau alternant şi sisteme de pompare pentru paturile de spital. Easywell Water Systems Inc produce sisteme de filtrare a apei. Shaan Biotechnology Co. Ltd oferă produse de îngrijire a pielii şi cosmetice profesionale. Pro-Health Industrial Corp produce biciclete eliptice, benzi de alergat, echipamente de întreţinere corporală pentru casă. Tensall Bio-tech Co. vine cu suplimente alimentare şi produse biotehnologice de îngrijire a pielii.
   – Ce ar trebui să ştie profesioniştii din domeniul medical despre aceste companii şi produse?
   – Toate aceste companii sunt lideri în domeniul lor de activitate, au toate certificatele cerute de piaţa europeană şi sunt foarte serioase când vine vorba de intrarea pe piaţa românească.
   – De ce este România atractivă ca piaţă potenţială pentru aceste companii?
  – Fiind o piaţă în dezvoltare, un membru al Uniunii Europene, al şaptelea ca mărime a populaţiei, România prezintă oportunităţi mari pentru companiile taiwaneze şi există mult loc pentru creştere în următorii ani.
   – Care sunt legăturile dintre companiile de produse farmaceutice şi dispozitive medicale din Taiwan şi piaţa românească?
   – România este o piaţă relativ nouă pentru companiile farma şi cele de dispozitive medicale din Taiwan, prin comparaţie cu alte domenii ca IT, maşini-unelte, biciclete etc. Sperăm ca acest aspect să se îmbunătăţească în viitor şi noi, prin Taiwan Trade Center Bucharest, încercăm să conectăm cât mai multe companii taiwaneze cu cât mai multe companii româneşti.
   – Ce companii taiwaneze sunt deja active pe piaţa farma românească şi în ce constă portofoliul lor?
  – Momentan pe piaţa românească activează, de câţiva ani, TaiDoc Technology Corporation, prin intermediul unui importator local. Ei produc dispozitive de monitorizare a glucozei din sânge.
   – Ce avantaje competitive au companiile din Taiwan pe piaţa românească?
   – Companiile taiwaneze au un background solid în această industrie, produse de calitate foarte bună şi preţuri competitive. Ele sunt foarte flexibile şi se pot adapta foarte rapid la nevoile clienţilor.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe