Newsflash
Știri

CNSU aprobă 9 construcții ușoare pentru triaj epidemiologic COVID

de L. Budin - oct. 19 2021
CNSU aprobă 9 construcții ușoare pentru triaj epidemiologic COVID

Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a aprobat scoaterea din rezervele de stat a nouă construcţii uşoare, din elemente modulate, pentru operaţionalizarea unor centre de triaj epidemiologic.

Conform HCNSU 88/2021, se propune Guvernului aprobarea scoaterii de la rezervele de stat a trei construcţii uşoare din elemente modulate, informează Agerpres

triaj-epidemiologic

Fiecare construcție e dotată cu sistem de încălzire şi câte patru paturi cu cazarmament complet, pentru operaţionalizarea unor centre de triaj observaţional/epidemiologic la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, Spitalul Municipal Caracal şi Spitalul Orăşenesc Corabia din judeţul Olt.

Pentru judeţul Timiş, se propune Executivului aprobarea scoaterii de la rezervele de stat a şase astfel de construcţii pentru operaţionalizarea unor centre de triaj observaţional/epidemiologic la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Louis Ţurcanu” şi Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie „Dr. Victor Babeş”, şi pentru deservirea zonelor postvaccinare COVID de la centrele tip drive-through Shopping City şi Selgros.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe