Newsflash
Știri

CNCAV: Ședință privind recepția și distribuția vaccinurilor anti-COVID

de Dorina Novac - dec. 21 2020
CNCAV: Ședință privind recepția și distribuția vaccinurilor anti-COVID

Comitetului național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva COVID-19 a avut, luni, o ședință în care s-a analizat stadiul pregătirilor pentru recepția și distribuția, în România, a primei tranșe de vaccinuri.

Potrivit site-ului vaccinare-covid.gov.ro, unul dintre aspectele importante a vizat informarea cetățenilor și crearea instrumentelor necesare care să acopere nevoia de informare, în toate etapele campaniei de vaccinare.  

vaccin covid-19
Sursă imagine: Pixabay

„Vaccinarea este un act medical, iar comunicarea oficială pe marginea acestui subiect esențial ar trebui să fie marcată de echilibru, normalitate, de preocuparea pentru asigurarea unui mediu favorabil vaccinării, pentru respectarea siguranței și a dreptului la intimitate al beneficiarilor vaccinării”, a subliniat, în timpul întâlnirii, col. dr. Valeriu Gheorghiță, președintele CNCAV.

Sursa citată precizează că Comitetul Național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva COVID-19 este un organism interministerial, fără personalitate juridică, în subordinea directă a Secretariatului General al Guvernului și coordonarea prim-ministrului.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe