Newsflash
Știri

CNAS: Au fost ocupate prin concurs 19 posturi de director general

de Dorina Novac - aug. 6 2021
CNAS: Au fost ocupate prin concurs 19 posturi de director general

Până în prezent, 19 posturi de director general din casele de asigurări de sănătate au fost ocupate în urma concursurilor organizate de CNAS.

Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS) precizează că lista nominală a directorilor generali care au ocupat posturile vacante în urma celor trei sesiuni de concurs poate fi accesata pe site-ul www.cnas.ro.

CNAS

„Accesul populației la serviciile medicale acordate în sistemul de asigurări sociale de sănătate poate fi îmbunătățit dacă la conducerea caselor de asigurări din subordinea CNAS sunt profesioniști care să pună corect în aplicare deciziile și politicile de sănătate stabilite la nivel național, în funcție de nevoile de servicii medicale ale zonei pe care o deservesc”, a declarat Adrian Gheorghe, președintele CNAS.

infografic_rezultate_concursuri

Potrivit sursei citate, următoarea sesiune de concurs pentru ocuparea posturilor vacante de directori generali ai caselor de asigurări de sănătate va fi organizată în prima parte a lunii septembrie, la o dată ce va fi anunțată în scurt timp.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe