Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

CMMB a creat „Pagina medicului rezident” – Unde o puteți accesa

Viața Medicală
Florentina Ionescu luni, 15 martie 2021, ora 12:22

Colegiul Medicilor din Municipiul București a anunțat vineri că a lansat o nouă secțiune pe portalul CMMB, dedicate medicilor rezidenți din Capitală.

Reprezentanții CMMB spun că în acest fel, pun la dispoziție tinerei generații de medici din capitală o cale de comunicare directă, eficientă și centrată pe soluționarea de probleme specifice. 

pagina medicului rezident

„Dragi colegi,

Începând de astăzi, 12 martie 2021, Colegiul Medicilor din Municipiul București lansează o nouă secțiune în cadrul portalului CMMB, special dedicată medicilor rezidenți din București.

Prin această secțiune, medicii rezidenți se pot informa mai facil cu privire la contextul legislativ, științific, precum și alte subiecte de interes aferente parcursului profesional.

Totodată, prin această inițiativă, CMMB pune la dispoziție tinerei generații de medici din capitală o cale de comunicare directă, eficientă și centrată pe soluționarea de probleme specifice, cu scopul includerii acestora în marea comunitate medicală din București.

Toți tinerii noștri colegi sunt invitați să consulte această pagină la adresa: https://www.cmb.ro/pagina-medicului-rezident/”, se arată pe pagina oficială a Colegiului Medicilor din Municipiul București. 

pagina medicului rezident captura

Sursa foto: www.facebook.com/ColegiulMedicilorBucuresti

Etichete: CMMB Colegiul Medicilor din Municipiul Bucuresti Colegiul Medicilor din Municipiul București Colegiul Medicilor din Municipiul Bucureşti colegiul medicilor bucuresti portal cmmb portal online medici rezidenți medici rezidenti

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 199 de lei
  • Digital – 149 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC