Autentificare
Dacă ești abonat medichub.ro, autentificarea se face cu adresa de E-mail și parola pe care le utilizezi pentru a intra în platformă.
Abonează-te la „Viața medicală” ca să ai acces la întreg conținutul săptămânalului adresat profesioniștilor din Sănătate!
#DinRecunostinta
Căutare:
Căutare:
Acasă  »  ACTUALITATE  »  Știri

Centrul de Transfuzie Sanguină Arad va fi deschis sâmbătă

Viața Medicală
Florentina Ionescu vineri, 24 iunie 2022, ora 11:27

„Sângele nostru poate salva viața semenilor aflați în suferință”, spun reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Arad.

„În permanență este nevoie de sânge pentru pacienții care așteaptă intervenții chirurgicale sau pentru cei diagnosticați cu afecțiuni medicale severe și care necesită transfuzie sanguină. Procesul de donare durează cel mult o oră, iar Centrul de Transfuzie Sanguină Arad va fi deschis și sâmbătă, 25 iunie 2022, între orele 8-12, așteptându-i pentru donare de sânge și plasmă pe toți cei care au sănătatea și dorința de a salva vieți”, au transmis reprezentanții SCJU Arad pe pagina oficială a unității.

donare sange centru arad

Condiții de respectat

Așadar, dacă sunteți din Arad și doriți să donați sânge în acest weekend, nu uitați că Centrul de Transfuzie Sanguină (CTS) Arad va fi deschis sâmbătă, 25 iunie 2022, între orele 8-12.

Sunt așteptați pentru donarea de sânge și plasmă toți cei care au o stare bună de sănătate și dorința de a salva vieți.

„Pentru o bună organizare a echipei medicale a CTS Arad, îi rugam pe toți cei interesați să se programeze la numărul de telefon 0357809112 sau să folosească aplicația BlooDoChallenge. Vă mulțumim tuturor pentru distribuirea acestui anunț și vă așteptăm asigurându-vă de respectarea măsurilor de distanțare necesare în această perioadă! Programările nu se fac pe Facebook!”, au scris reprezentanții CTS Arad pe o rețea socială.

Etichete: donare de sange SCJU Arad Centrul de Transfuzie Sanguina Arad plasma sanguina donatori plasma colectare plasma donare plasma

Abonează-te la Viața Medicală

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, săptămânalul profesional, social și cultural al medicilor și asistenților din România!
  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei
Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:
  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC
Află mai multe informații despre oferta de abonare.