Newsflash
Știri

Centru de vaccinare anti-COVID deschis, de sâmbătă, la Dragonul Roșu

de Dorina Novac - oct. 29 2021
Centru de vaccinare anti-COVID deschis, de sâmbătă, la Dragonul Roșu

Un nou centru de vaccinare anti-COVID va fi deschis în parcarea centrului comercial Dragonul Roşu. Cei care se vor vaccina pot participa la o tombolă al cărei premiu este o maşină.

Centrul de vaccinare va fi deschis sâmbătă, 30 octombrie, ora 09:30. Vor exista două fluxuri de vaccinare, cu serurile Pfizer-BioNTech și Johnson & Johnson. Programul va fi zilnic între orele 08:00 – 14:00, de luni până sâmbătă, inclusiv.

Dragonul Rosu

Persoanele care doresc să se vaccineze, o pot face fără programare prealabilă, doar cu prezentarea actului de identitate valabil.

„Este a două campanie de vaccinare inițiată la Dragonul Roșu după cea din perioada mai și iunie ce a fost derulată în parteneriat cu Ministerul Apărării Naționale prin unitatea mobilă a Spitalul Universitar de Urgență Militar Central Dr. Carol Davila. Prima campanie de vaccinare a fost un real succes și au rezultat mii de vaccinări. Ne dorim în primul rând să contribuim la contracararea creșterii rapide a numărului de infectări cu SARS-CoV-2 în rândul populației nevaccinate, să sprijinim autoritățile și să asigurăm acces facil tuturor celor ce doresc să se vaccineze”, a declarat Cătălin Marius Dragotă, director operațional al Centrului Comercial Dragonul Roșu.

Campania este derulată în parteneriat cu clinica Medicavol, Prefectura Județului Ilfov și Direcția de Sănătate Publică Ilfov.

Cu ocazia acestei acțiuni se va organiza o tombolă, la care vor avea dreptul să participe doar persoanele care se vaccinează pe parcursul acestei acțiuni, prin simpla completare a unui tichet.

Extragerea câștigătorilor va avea loc pe 25 noiembrie, iar participanții vor avea șansa să câștige unul dintre cele 50 de premii care constau în telefoane, tablete, produse electro-casnice sau premiul cel mare, un automobil Dacia Duster.

Abonează-te la Viața Medicală!

Dacă vrei să fii la curent cu tot ce se întâmplă în lumea medicală, abonează-te la „Viața Medicală”, publicația profesională, socială și culturală a profesioniștilor în Sănătate din România!

  • Tipărit + digital – 249 de lei
  • Digital – 169 lei

Titularii abonamentelor pe 12 luni sunt creditați astfel de:

  • Colegiul Medicilor Stomatologi din România – 5 ore de EMC
  • Colegiul Farmaciștilor din România – 10 ore de EFC
  • OBBCSSR – 7 ore de formare profesională continuă
  • OAMGMAMR – 5 ore de EMC

Află mai multe informații despre oferta de abonare.

Cookie-urile ne ajută să vă îmbunătățim experiența pe site-ul nostru. Prin continuarea navigării pe site-ul www.viata-medicala.ro, veți accepta implicit folosirea de cookie-uri pe parcursul vizitei dumneavoastră.

Da, sunt de acord Aflați mai multe